Over Ons

Over Ons

Compact Food Cleaning

De 25 jaar ervaring  en oog voor detail van de zaakvoerder wordt doorgegeven aan de werknemers tijdens een intensieve opleiding op de werkvloer en theoretische opleiding op kantoor.

Om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten voorzien wij steeds dezelfde contactpersonen en een vaste reinigingsploeg op de vloer. Zij waarderen de constante bereikbaarheid en korte communicatielijnen.

Compact Food Cleaning werkt op maat van de klant. Wat ook de noden en wensen van de klant mogen zijn, wij passen ons aan. Wijzigingen in uren en extra werken kunnen tot 2 uur voor de opstart nog doorgegeven worden. Wijzigingen in werken/planning zal elke shift voor opstart opgevolgd worden, extra vragen tijdens de reiniging worden onmiddellijk aangepakt. In elk team voorzien wij reinigers met een hoogwerker brevet. Op vraag van de klant kan ook het heftruck brevet voorzien worden.

Om een goede service te kunnen bieden aan de klanten werken wij samen met leveranciers die op dezelfde manier als ons werken.  Leveranciers die een directe en op maat gemaakt service bieden en steeds bereikbaar zijn.